Stäng

Skötselråd

Borstarna åldras vackert

Vi vill att våra borstar ska sprida vardagsglädje länge i ditt hem. Med lite enkel skötsel åldras de vackert. Rengör borstarna med diskmedel och varmt vatten. Låt dem torka med borstbindlarna nedåt, och olja då och då träryggen. Vi rekommenderar matolja eller kokt kallpressad linolja.

Betong

Betongen innehåller en liten del polymer vilket gör den elastisk och följsam. Den är inte så mjuk att den går att böja, det är fortfarande ett stenmaterial, känslan av att ta i materialet är skön då det känns varmt, mjukt och behagligt. Betongen innehåller inga miljöskadliga ämnen. Produkterna gjuts för hand i ett litet gjuteri utanför Stockholm. Det är en relativt lättflytande massa som gör att ytan får en varierande släthet och oregelbundna färgskiftningar som bidrar till ett levande intryck.
Bästa sättet att rengöra är med diskmedel, en mjuk diskborste i tagel och ljummet vatten torka därefter av med en diskhandduk.

Stickad ekologisk bomull

Den ekologisk bomullen har en fin glans och den stickade ytan ser lyxig ut och ger en skön peelingkänsla. Tvätta i 30 grader skontvätt och tumla ej. 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan